25 septembris, 2011

Tingle effect


Mani priecē pašas iekšējie pretstati.
Piemēram, vakar devos taisīt kārtējo bodīārtu (jā, te drīkst par mani pasmieties), pilna soma ar gliteriem, šmiteriem, arī sejas krāsiņām un tā - totāls cacisms. Bet tanī pašā somā, blakus smukumdzelžiem arī filozofijas grāmata (kuru -plānu gan - lasu jau pāris mēnešus - jo reizēm viens teikums jāpārlasa trīsreiz, lai manas nefilozofiskās smadzenes to spētu sagremot (un arī ne vienmēr)), ko palasīt tramvajā.

Un atkal pretstatam - pēdējā laikā esmu gandrīz vai pilnīgi atmetusi labu filmu skatīšanos (šībrīža Baltijas pērles filmutrakums neskaitās), pievēršos tikai muļķīgām romantiskām komēdijām (vai vēl sliktāk - jau kādu 3. reizi skatos visas "Krēslas" sērijas filmas pēc kārtas, šausmas), kuru laikā bimboju kā 6 mazi, sentimentāli eži, kopā ņemti.
Tomēr ar milzu baudu apmeklēju muzejus, piemēram 5dien biju lielajā muzejā (VMM) uz izstādes atklāšanu un vienkārši nespēju atturēties iziet cauri visam otrajam stāvam un izgaršot katru bildi, triepienu, gaismēnu.

Vakar biju Ellas klubā (Dstyle). Interjera knifi forši, bet šis konkrētais un klubi vispār nav man. Un no strādāšanas (gliteri, šmiteri, nekādas pornogrāfijas, nepārprotiet) bezgaisā gandrīz filma pārtrūka.

Un mazliet jautrībai:
Šodien nolēmu izmēģināt kādu no Pēterburgā vinnētajiem solārija krēmiem (kaudze ar paraudziņiem un pāris lielās bondzeles). Izvēlējos vienu, uzziedu, bet liekot uz sejas, pamanījos trāpīt sev arī acī. Tā sāka svilināt, ka man jau šķita, ka turpmāk staigāšu ar vienu aci aiz pirātu apsēja. Skalojot to, sāka svilt arī seja.
Kad biju tikusi galā ar visām svilināšanām, tomēr aizgāju pacepties. Pēc minūtes atkal viss sāka svilt, domāju, ka izrāpošu ārā ar nolobījušos seju un iztecējušu aci.
Pēc (!) tam solārijmeitenei paprasīju, ko nozīmē tas uzraksts "tingle effect" uz paciņas. Izrādās, to nedrīkstot likt uz sejas. A kā normāls, nesolārijapsēsts cilvēks (ar pieklājīgām angļu valodas zināšanām un sapratni, ka vārds "tingle" neizklausās bīstams) var zināt, ka nedrīkst, jo TAS gan uz tās paciņas nebija rakstīts?!?

1 komentārs:

viabaltica.blogspot.com teica...

uzmanies ar visadiem krēmiem sanāks vel tā kā toreiz kad dzēri atkaļķotāju