05 maijs, 2015

I Love the World Today...(dziedāt Alanis Morisette "I'm a bitch" melodijā, aizstājot "hate" ar "love)

...jau vairākas nedēļas!

Eju uz masāžām, pie astrologiem (nu labi, vienkaitlī) un kārtoju savas iekšas. Garastāvoklis lielākoties ir labs vai ļoti labs. Pavasaris nāk neapturams, jauni plāni, jaunas domas.

Izrādās, ka tas, ko domājos esam par depresijas sākumu, ir ievedis tieši pretējā nometnē - ir labi, viegli, tīri, skaidri. Kā liels smagums, kas noņemts un nu jauns ceļš priekšā.

Tētis ir prom. Laikam ir jau kaut kas ar tām 40 dienām. Pirms tam bija smagi, tagad ir mierīgi. Šodien gan lasīju par Kapri salu un sabimbājos, pagājušogad, kad braucu uz Neapoli, ļoti gribēju tikt uz turieni, jo tētis gribēja, lai aizbraucu - jo vecaistēvs tur bija reiz bijis. Gāju garu gabalu, vēja sapūsta un nogurusi, līdz atradu ostā pareizo vietu, kur iet kuģīši uz salu, jau pie lodziņa prasīju biļeti un tur man uzlēja aukstu dušu: "Jūs zināt, ka atpakaļ var tikt tikai nākamajā dienā?". Biju prātīga un nevis aizbraucu un paliku viesnīcā, bet pateicu paldies, apgriezos un aizgāju.

Bet gaiss ir mīksts un silts, jauni cilvēki, jauni darbi, skaisti sīkumi un lielumi un viss ir labi.

Starp citu, kā var iegūt jaunus draugus: vienkārši uzņemot stopētājus! Pirms kāda mēneša, braucot no Pērnavas, vienu burtiski ielas malā savācu, devu naktsmājas un...interesants, lielisks cilvēks, mēs ļoti labi saprotamies, atbrauca pēc tam ciemos atkal un kaļam plānus atkalsatikšanai. Brīnumaini, kā var sanākt tā!

Vakar pīpējot uz balkona, noskatījos, kā balta spalva lēnām planē lejup. Pielido zvirbulis un viņam akurāt sagribas to spalvu. Ķēra, ķēra, līdz noķēra un aizstiepa. Man smaids līdz ausīm un laime pilnīga.

Laimei pilnīgai palīdzēja arī 4 dienas gandrīz pilnīgā vientulībā, tikpat kā neizejot ārā, guļot par trijiem un  skatoties filmas un manu dārgo CSI biezā slānī. Māju arī piekārtoju, tas arī priecē. Tikai jauno veļasmašīnu neizdevās pašai pieslēgt, tad gan bija piktums un dūmi pa ausīm ārā.

Vēl I'm done with men (but they are not done with me). Neinteresē un punkts. Tas gan, protams neizslēdz visādus uzjautrinošus pārsteigumus, kas iekrāso dzīvi košāku. Vienvārdsakot: miers, prieks un krāsas. Ir labi.

Un te Alanisas dziesma tiem, kuri nezina melodiju, kurā dziedāt virsrakstu.



1 komentārs:

viabaltica.blogspot.com teica...

Paskaties serialu Forever tev patiks